Industry62 on teknologia- ja designtoimisto, joka keskittyy asiakaslähtöiseen liiketoiminnan kehittämiseen. Saman katon alta löytyy huippuosaamista strategian, analytiikan, muotoilun ja kehittämisen alueilta. Intohimomme on erityisesti vaikuttavien digitaalisten palveluiden kehittäminen. Toimimme Helsingissä, Turussa, Tampereella ja Tallinnassa.

Meiltä löytyisi kiinnostavia töitä seuraavanlaisille mid-level ja senior-tason osaajille:

Software Developer
Software Architect
Mobile Developer (Android/iOS)
Product Designer (Business Design & UX)
Data Architect

 

KEITÄ OLEMME

Me olemme softa- ja data-arkkitehtejä, muotoilijoita ja liiketoiminnan asiantuntijoita. Peräkammarin koodareita et täältä löydä - meitä yhdistää ihmisläheisyys ja uteliaisuus. Jokainen työntekijämme on omalla osaamisellaan yrityksemme persoonallinen suunnannäyttäjä ja omistaja. Uskomme, että ketterä yhteistyö monialaisissa tiimeissä johtaa parhaisiin lopputuloksiin.

Litteässä ja ihmislähtöisessä yrityksessämme luottamus ja läpinäkyvyys ovat ykkösjuttuja. Meillä esimerkiksi palkat ovat sisäisesti julkisia, ja yhteisistä asioista keskustellaan avoimesti sisäisissä sometyökaluissa. Korkea motivaatiomme perustuu siihen, että jokainen saa tehdä sitä mitä parhaiten osaa, ja kehittyä itse haluamaansa suuntaan kokeillen. Emme usko hierarkiaan. Teemme aktiivisesti töitä sen eteen, että avoin ja tasa-arvoinen yrityskulttuurimme säilyy myös yrityksemme kasvaessa. 
 

KETÄ ETSIMME

Toivomme, että samat arvot omaavat ja elinikäisestä oppimisesta kiinnostuneet ihmiset löytävät meille. Olit sitten timanttinen koodari, arkkitehti, palvelumuotoilija, UX-suunnittelija tai digitaalisen liiketoiminnan kokenut konkari - ota yhteyttä, jos yrityskulttuurimme kuulostaa hyvältä matchilta omaan ajatusmaailmaasi. Tällä hetkellä asiakkaidemme tarpeisiin sopii parhaiten jo joitakin vuosia työkokemusta kerryttäneet asiantuntijat, joilta työskentely sujuu suomeksi ja englanniksi.
 

MITÄ TARJOAMME

  • Fiksut ja filmaattiset työkaverit ja lämminhenkisen työyhteisön. 
  • Mahdollisuuden ryhtyä Industry62:n omistajaksi.
  • Koodaile vaikka kotisohvalta, kunhan hommat ja asiakastapaamiset hoituu. 
  • Omavalintaiset huipputason työvälineet.
  • Mahdollisuuden olla mukana rakentamassa ketterää ja avointa kulttuuria.
     

YHTEYDENOTTO

Jos uskot, että saattaisit olla henkilö jota etsimme, ota yhteyttä! Kerro meille itsestäsi ja siitä sun jutusta, joka saa sinut innosta pinkeänä työmaalle maanantai-aamuisin. Arvostamme työnäytteitä aikaisemmista projekteistasi, esimerkiksi GitHubisi tai portfoliosi kiinnostaa. Ota yhteyttä joko alla olevalla lomakkeella, tai sähköpostilla info@industry62.com. Vastaamme kaikkiin yhteydenottoihin. Toivottavasti kuulemme sinusta!

 
 
http://
http://
Kivoin kaupunki olisi mielestäni

 

#WEAREINDUSTRY62