tulevaisuus on ihmisen muotoinen

Industry62 keskittyy liiketoiminnan kehittämiseen strategian, muotoilun, koodauksen ja analytiikan keinoin. Toimimme Helsingissä, Tallinnassa, Turussa, Tampereella ja Tartossa. Jokainen työntekijä on omalla osaamisellaan yrityksemme persoonallinen suunnannäyttäjä ja omistaja. 

 

Miksi Industry62?

 Mahdollisuus ryhtyä omistajaksi

Työntekijänä voit ryhtyä Industry62:n omistajaksi. Näin mahdollistamme itseohjautuvuuden ja sen, että työstä saatu voitto jakautuu meille työntekijöille.

Meidän näköinen työpaikka

Osallistumme kaikki yhteisen suunnan määrittämiseen tehden sitä, mitä parhaiten osaamme, ja myös oppimalla jatkuvasti uutta. Yritys- ja toimintakulttuuri rakennetaan itse alusta asti.

Työaika ja -paikka vapaasti valittavissa

Toimimme Helsingissä, Turussa ja Tampereella, mutta voit työskennellä missä ja milloin sinulle sopii. Työvälineet ja -tavat voit myös itse valita.

Läpinäkyvyys ja luottamus

Litteässä ja ihmislähtöisessä yrityksessämme luottamus ja läpinäkyvyys ovat ykkösjuttuja. Meillä esimerkiksi palkat ovat sisäisesti julkisia.

Artikkeli: Työpaikka, jossa onnistumiset kerätään omaan taskuun

"Industry62 on kokonaisuudessaan henkilöstönsä omistama. Yritys toteuttaa litteän hierarkian mallia, jossa kaikki osallistuvat yrityksen suunnan määrittämiseen. Industry62:n ihmislähtöisyys ja itseohjautuvuus perustuvat siihen, että henkilöstö tekee, mitä parhaiten osaa ja haluaa. Toiminnan keskiöstä löytyvät empatia ja kyky kuunnella asiakasta. Niiden avulla löydetään paras ratkaisu asiakkaan tarpeeseen. Ihmislähtöinen digitaalisuus varmistuu yrityksessä kokonaisvaltaisen ratkaisun tuottamisen avulla: suunnittelu, kehitys ja analytiikka tarjotaan ketterästi saman katon alta…”

Avoimet työpaikat

 

SOFTWARE ARCHITECT

DESIGNER

DATA ARCHITECT

Industry62 tiimi

 
st_kankaanpaa_i62_harri_5630_mv.jpg
Tulevaisuudessa luottamus, avoimuus ja arvostus määrittelevät yrityksen menestyksen. Haluan olla rakentamassa yritystä jossa organisaatio ei rajoita menestystä. Kokonaan henkilöstön omistaman kasvuyhtiön luotsaaminen on minulle todella innostava ja osaamistani sopivasti uudesta kulmasta haastava tehtävä.
— Harri Kulmala, Toimitusjohtaja & osakas
Digitaalisten palveluiden suunnittelun tulevaisuus on ihmisten ymmärtämisessä. Suunnittelijan tärkeimmiksi ominaisuuksiksi ongelmanratkaisukyvyn ja luovuuden rinnalle nousevat empatia ja kuuntelemisen taito. Industry62:ssa minua houkutteli ihmislähtöinen kulttuuri sekä tilaisuus rakentaa uutta, modernille ajattelulle perustuvaa liiketoimintaa.
— Aki Ruohonen, Suunnittelujohtaja & osakas
Haluan tehdä työtä, jolla on merkitys. Haluan rakentaa oikeasti hyödyllisiä ja järkeviä digitaalisia ratkaisuja. Vien omalta osaltani ohjelmistotuotantoa suuntaan, jossa elinkaariajattelu nostetaan sen keskeiseksi osaksi. Industry62:ssa arvostan sitä, että mahdollisuus vaikuttaa yrityksen toimintatapoihin toteutuu aidosti - keskustelemme tärkeistä asioista avoimesti yhdessä.
— Pirkka Jokela, Software Architect & osakas
Se, mitä pystyt työn kautta saavuttamaan, riippuu hyvin pitkälti ympärilläsi olevista ihmisistä. Meillä on samankaltainen arvomaailma, ja samanlaisia ajatuksia yrityskulttuurista ja liiketoiminnasta. Industry62 on minulle kiehtova, koska saan olla alusta asti mukana muovaamassa toimintaperiaatteitamme.
— Lotta Höglund, Digital Experience Designer & osakas
Lähdin mukaan Industry62:een, koska minua motivoi työskentely, jonka taustalla on pitkäjänteinen visio liiketoiminnalle. Näen mielekkäänä oma-aloitteisen toimintatapamme, jossa kuka tahansa voi napata tehtävän taululta ja edistää sitä osaamisensa mukaan. Luottamus työkavereihin ja heidän osaamiseensa innostaa löytämään asiakkaillemme parhaat ratkaisut.
— Antti Tuppurainen, Technical Architect & osakas
 

Jätä yhteystietosi

info@industry62.com

Kaupunki *
Toimipiste, jossa haluaisit työskennellä
http://
http://